20 Nisan 2008 Pazar

NAZAR ETKİNLİĞİ -DUYURU

Eveeeet etkinlik katılım tarihimiz sona erdi, tarif gönderip katılan, katılamayıp logumuzu yayımlayan, destek olan ve takip eden herkese teşekkürler...Konusu itibariyle biraz zor bir etkinlik olmasının yanı sıra çıkış noktamızdaki aksilikler etkinlik süresince de devam etti:-(( Sırayla üçümüz de ciddi olarak rahatsızlandık, kendi hastalıklarımız bitti derken yakınlarımızın rahatsızlıklarıyla uğraştık...Bu yüzden yeterince yoğunlaşamadık. Bundan sonraki etkinliklerde acısını çıkartacağız inşallah:-)))
Bu sıkıntıları sadece bizim yaşamadığımızı, başka arkadaşlarımızın da zaman bulamadıklarından etkinliğe katılmayı çok istemelerine rağmen yetişemediklerini öğrendik. Biz gelen tarifleri en kısa sürede yayımlamaya başlayacağız ama katılmak isteyip de yetişemeyen arkadaşlar bu hafta içinde tariflerini göndermeye devam edebilirler.
Hepinize anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba, hepinize geçmiş olsun. 21 Nisan dediğiniz için etkinliğe katıldığım projeyi sabah blogumda yayınladım. O sırada henüz sizin blogda bir hareket yoktu. Katılım süresi uzadıysa yayından kaldırmamı ister misiniz?
Sevgiler
Sofra Şenliğ
www.sofrasenligi.blogsğot.com

Unknown dedi ki...

Peki , dursun o zaman. Çok teşekkürler. Kolay gelsin size.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Bu süper bir haber çok üzülmüştüm yetişemedim diye. Harikasınız kızlar tarifiniz yolda geliyorrr. :):):)

HULYA dedi ki...

Canım sen de harikasın.Tarifini sabırsızlıkla bekliyoruz.Sevgiler