28 Nisan 2008 Pazartesi

NAZAR ETKINLIGI:NAZAR BONCUGU KURABIYELER

Etkinlik tam gaz devam ediyor ve arşivimizdeki resim ve tarifler de sayenizde hızla çoğalıyor.İlginiz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Hala tarif ve resim kabul ediyoruz.Hatta arşivinizden de temamıza uyan tarifleriniz varsa onları da yollamaktan çekinmeyin ki burada tam bir nazar arşivi oluşabilsin.Benim ulaşamadığım arkadaşlara sizlerde ulaşıp hatırlatma yapabilirseniz çok sevinirim.Sevgili Feyhan daha önce yayınladığı ve bizim temamıza çok uyan bu güzel nazar boncuğu kurabiyelerle katıldı etkinliğimize.Görür görmez vuruldum kurabiyelere ve Feyhan'cığıma bu güzel kurabiyeleri bizimle paylaşmasını rica ettim. O da beni kırmadı.Bu güzel kurabiyelerin diğer resimlerine bakmak ve arkadaşımızın diğer birbirinden lezzetli tariflerine bir göz atmak isteseniz adresi:http://leziztarifler.blogspot.com/2007/05/nazar-boncuu-kurabiyeler.html
Bu aralar fazlaca kurabiye çalışıyorum. Aslında gelen sıcaklarla beraber biraz tatlı ve pasta çalışmalarıma ara vermem gerekiyor. Çünkü bu tür gıdaların tüketimi yaz gelince azalıyor.Fakat çevremde o kadar çok doğum günü ve bebek doğumu varki, kurabiye yapmadan olmuyor. İçimden gelen bir şey sanki beni kurabiye yapmaya zorluyor.Ben de yapıyorum...:)))Bu kurabiyeleri de işyerinden bir arkadaşımın yeni doğmuş olan oğlu için (baby shower) yaptım. Erkek olduğu ve yeni doğduğu için maşallah demek adına nazar boncuklarıyla kurabiyeleri süsledim.

4 yorum:

Tijen dedi ki...

Hülya'cığım,
Ne çok blogun varmış meğer. Nasıl yetişiyorsun hepsine? (Kahve sözüm var sana unutmadım!)

Adsız dedi ki...

canım merhaba
ellerine sağlık
çok güzel görünüyor
1 porsiyon alıp kaçıyorum
sevgilerimi yolluyorum

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar Hülyacigim, etkinliginiz hayirli olsun, ne güzel cici cici seyler yapilmis.

Bizim istanbul gezisi tatli ve buruk anilari ile sona erdi. Ben bir hafta daha uzatip ailemin yanina Gaziantepe de gittim Kizkardesimin vefatindan sonra annemle ablamla bulusmak cok buruk oldu, ama iyike gittim ve gördüm.
Döndüm burda da islerim yogun, insallah hallolurda daha SIK görüsürüz, sevgiler....

Ayse Pamuk dedi ki...

pek güzeller ellerine sağlık